Valedo BKS-T

Sentimentul unui spațiu infint, în plin contact cu natura, ce vă oferă o senzație de libertate și aer proaspăt

Spațiu nelimitat

Glisare în totalitate

Obțineți un spațiu deschis prin glisarea tuturor panourilor și bucurați-vă de contactul cu exteriorul ori de câte ori doriți alegând un sistem ușor de manevrat care vă oferă posibilitatea de a menține terasa fie deschisă și în contact cu exteriorul, fie închisă și protejată de intemperii

 

Protejați-vă terasa de vremea rece cu un sistem de sticlă glisant pe care îl puteți deschide și închide oricând doriți

Design orientat către detalii

Integrat cu arhitectura casei tale

 Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi cu orice tip de stil arhitectural. Indiferent că este o casă modernă sau o casă rustică în care doriți să găsiți liniștea, vă vom oferi un sistem se va potrivi cu stilul reședintei dvs.

 

Fiabilitatea se regăsește în detaliile de proiectare

Cu un profil inferior de doar 2 cm înălțime și un design rotunjit, sistemul Valedo BKS-T vă oferă posibilitatea a trece fără niciun impediment

Transparență maximă

Tot ceea ce vedeți este sticlă!

 Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei inferioare și superioare, Valedo BKS-T vă va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, vă va ține în contact cu natura și vă va oferi, de asemenea, un aspect de arhitectură modernă.

Maximizează-ți spațiul

Extinde-ți spațiul exterior!

  Profitați de spațiul dvs. în aer liber și folosiți-l în orice perioadă a anului, fie protejat împotriva vremii nefavorabile atunci când îl închideți, fie pentru a vă bucura de aerul proaspăt când îl deschideți complet.