GDPR

GDPR

1. Politică utilizare Cookie

2. Politică confidențialitate date personale

Temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. personale este unul legal, prelucrarea fiind necesara pentru furnizarea serviciilor de montaj, consultanta si mentenanta sau pentru derularea/incheierea si executarea unui contract la care sunteti parte. Prin solicitarea dvs. de a beneficia de serviciile oferite de catre Panorama Ferestre va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie preluate/prelucrate si stocate conform prevederilor legale specifice din domeniu.

Inafara scopului pentru care au fost preluate, datele dvs. pot fi prelucrate si din necesitatea de a respecta o obligatie legala la care suntem supusi, ca de exemplu in cazul raportarilor cu autoritatile competente in domeniu, la derularea eventualelor controale derulate de catre autoritatile legale, in cazul cerintelor contabile etc. Datele preluate urmeaza a fi stocate pentru perioada impusa de legile specifice din domeniu. Panorama Ferestre nu prelucreaza datele in mod excesiv, nu externalizeaza catre terti neautorizati accesul la acestea, nu deruleaza campanii de marketing direct.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Panorama Ferestre se doreste a fi facuta doar in scopul in care datele dvs. au fost preluate, fara a fi prelucrate si pentru un scop secundar care este incompatibil cu scopul principal pentru care datele dvs. personale sunt initial colectate. Daca totusi acest lucru se va intampla, intelegem sa va anuntam direct, iar daca acest lucru nu va fi posibil, anuntul se va face prin intermediul site-ul firmei.

Datele colectate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este strict necesar pentru prestarea serviciului de catre Panorama Ferestre si/sau firmele partenere. In cazul in care se intampla ca un client sa ofere in mod voluntar mai multe informatii (cum ar fi copii ale cartilor de identitate), acestea sunt sterse imediat iar informatiile colectate vor fi folosite doar in scopul derularii/furnizarii serviciului.

Incercam sa ne limitam prelucrarea datelor dvs. personale la o dimensiune, amploare si frecventa care sunt necesare pentru scopurile procesarii si pentru indeplinirea scopului pentru care au fost furnizate. In cazul in care aplicati pentru o pozitie aflata in recrutare iar CV-ul dvs. nu se incadreaza profilului/pozitiei aflate in recrutare, acesta va fi distrus fara a fi pastrat in baza de date pentru o eventuala noua pozitie. In situatia in care doriti sa va fie pastrat CV-ul si sa fiti contactati pentru o alta viitoare pozitie , va rugam sa specificati in mod clar si explicit acest lucru.

Datele dvs. personale sunt transferate de la si catre terte parti care prelucreaza datele personale in numele nostru respectiv in cadrul firmelor partenere Panorama Ferestre. In functie de scopul pentru care ne-ati furnizat datele dvs. acestea pot fi accesate de catre diverse departamente: contabilitate, vanzari, resurse umane, IT, fiind stocate doar pe teritoriul Romaniei.

Dezvaluirea datelor dvs. personale catre imputernicitii nostri are la baza contracte scrise sau un temei legal.

Daca in viitor va vom dezvalui datele personale unui alt destinatar, atunci va vom informa despre momentul dezvaluirii si numele destinatarilor in mod direct, iar daca acest lucru nu este posibil, vom publica pe site-ul firmei informatiile necesare.

Datele dvs. sunt localizate pe teritoriul Romaniei, nu transferam datele dvs. personale in tari din afara UE si SEE, ori catre o organizatie internationala.

Protejam prelucrarea datelor cu caracter personal impotriva amenintarilor la adresa prelucrarii. Masurile de securitate pe care le-am pus in practica sunt de natura a asigura protectia datelor dvs. cu caracter personal.

Ne asiguram ca personalul nostru este responsabil pentru prelucrarea sigura a datelor cu caracter personal. Controlam accesul la datele personale pe care le detinem si controlam faptul ca numai persoanele care au dreptul de a accesa datele personale detinute pot accesa aceste date si organizam sesiuni interne de discutii in legatura cu protectia datelor cu caracter personal.

Ne asiguram ca accesul fizic neautorizat la datele noastre cu caracter personal este impiedicat si ca prevenim pierderea, distrugerea, deteriorarea si modificarea suportului de stocare a datelor personale.

Aveti dreptul sa accesati datele dvs. personale. La cererea dvs. vom confirma daca prelucram sau nu datele dvs. personale. Acest drept include numai datele personale care va privesc si nu este aplicabil cu referire la terti.

In cazul in care va confirmam faptul ca va procesam datele personale, veti primi acces la acestea, daca solicitati un astfel de acces. De asemenea, veti primi o copie a acestor date, daca solicitati o astfel de copie. Aveti dreptul sa va opuneți prelucrarii datelor dvs. personale. Daca veti exercita acest drept vom inceta prelucrarea datelor dvs., dar in cazul in care prelucrarea are loc in baza unei obligatii legale, aceasta prelucrare va continua.

Aveti dreptul la rectificarea datelor dvs. personale. Vom rectifica datele dvs. personale pe care le prelucram daca acestea sunt inexacte sau incomplete si solicitati recuperarea sau completarea lor.

Aveti dreptul la stergerea datelor dvs. personale. La cererea dumneavoastra vom sterge fara intarzieri nejustificate datele dvs. personale pe care le prelucram, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau va prelucram datele in baza unui interes legitim asupra caruia prevaleaza obiectia dvs. si nu exista alt temei pentru prelucrare.

Puteti trimite solicitarea dvs. referitoare la protectia datelor dvs. personale la adresa de e-mail contact@panoramaferestre.ro .

Veti primi raspunsul nostru la solicitarea dvs. la adresa de e-mail pe care o indicati sau, in absenta unei indicatii exprese, la adresa utilizata pentru a depune cererea. Cererea dvs. va fi tratata in termen de 30 zile de la primire, cu exceptia cazului in care este necesar un timp mai lung pentru a raspunde, caz in care va vom comunica eventuala intarziere.

Pentru mai multe informatii puteti apela la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Daca intervine o modificare a acestei note de informare, noua versiune va fi publicata la aceeasi adresa web. Modificarile nu sunt comunicate prin e-mail.

Suntem o entitate romaneasca ce ofera servicii in Romania rezidentilor din Romania, prin urmare legea aplicabila este legea romana.

Aceasta nota de informare este elaborata in temeiul Legii nr. 677/2001 (care implementeaza Directiva 95/46/CE) si va fi in mod dinamic adaptata la prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor, aplicabil de la 25 mai 2018.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram pe acesta cale de tot suportul si disponibilitatea noastra de a implementa corect prevederile legale din domeniu completate de prevederile legale mentionate in prezenta.