Valedo Sliding IS

Un sistem performant pentru închiderea terasei tale, și care poate fi manevrat cu o singură mână 

Izolație termică ridicată

Interior confortabil

Valedo Sliding IS poate acționa ca o zonă tampon în ceea ce privește temperatura, permițându-vă să economisiți energie și oferindu-vă performanțe termice remarcabile chiar și în cele mai aspre ierni. Bucurați-vă de terasa dvs. într-un mediu protejat de frig sau de vremea schimbătoare.

Transformați-vă terasa într-un spațiu protejat, cu o ambianță primitoare și pe care îl puteți folosi de-a lungul anotimpurilor.

Optimizați-vă spațiul

Ușor de manevrat

Valedo Sliding IS asigură o manevrare sigură și confortabilă, panourile individuale de sticlă sunt trase automat unul după altul în poziția lor finală. Sistemul poate fi glisat până la capăt, panourile parcând unul lângă altul, oferindu-vă o tranziție lină și rapidă de la o terasă protejată la o terasă deschisă și aerisită.

Design performant

Detalii tehnice

Ușor de manevrat

Cu un prag de numai 1.8 cm, Valedo Sliding IS este un sistem care nu creează impedimente pentru copii mici, animale de companie sau persoane în vârstă.

Sistem performant
Glisare de incredere

Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și  estetic cu forme rotunjite care facilitează aluneca și glisarea fără probleme în timp.

Stil arhitectural modern

Proiectat pentru a impresiona

Cu un profil din aluminiu elegant și durabil și panouri eficiente din sticlă termopan, Valedo Sliding IS este creat special pentru a se potrivi perfect cu stilul arhitectural al casei dvs. și pentru a oferi un aspect impresionant și modern.

Extindeți-vă spațiul

Suprafață maximizată

Profitați de spațiul dvs. în aer liber și folosiți-l în orice perioadă a anului, fie protejat împotriva vremii nefavorabile atunci când îl folosiți închis, fie complet deschis și în plin aer proaspăt atunci când îl deschideți complet.