Cumperi, dar știi ce cumperi?

Auzim din ce în ce mai multe persoane că vor să-și schimbe ”termopanele”. Cuvântul termopane a devenit atât de generalist încât clientul nici nu mai știe după ce să se uite.

Site-urile de vânzări online sunt pline de anunțuri, iar șocul cel mai mare a fost să vedem într-un bazar plin de tarabe și ”termopane” la vânzare. Așezate pe jos pe un carton și învelite în folie. Fără dimensiuni, fără a avea specificații legate de calitate și producător. Singura ”calitate”? Erau ieftine.

În rânduile de mai jos o să vă explicăm de ce ceea ce este ieftin acum, în timp va deveni nu scump, ci EXTRAORDINAR de scump.

Piața ”termopanelor” a explodat în ultima perioadă. De la producători internaționali și naționali, până la firme mici, locale. Calitatea și prețurile diferă de la un producător la altul, astfel că și clientele se selectează în funcție de preferințe și bugetul disponibil.

De cele mai multe ori criteriul care predomină în alegerea unui produs este prețul. Și nu puțini au fost cei care încântați de ofertele promoționale sau discounturi semnificative s-au ales cu un produs de proastă calitate, au pierdut bani, timp și nervi.

PANORAMA FERESTE activează pe piața de profil de mai bine de 10 ani. Clienții noștri au venit mereu din recomandările altor clienți, mulțumiți de serviciile și produsele noastre. Din dorința de a crește mereu și de a aduce un plus de valoare pieței de profil și confortului clienților noștri, am ținut pasul întotdeauna cu tehnologia de ultima generație, neputând oferi produse și servicii ”la promoție”.

Produsele noastre sunt caracterizate de calitate, siguranță, confort și durabilitate, lucruri care în timp vă vor eficientiza costurile, iar acestea nu se vor găsi ”la ofertă”.

Vrei să alegi o tâmplăria termoizolantă de calitate?

Fă o cercetare de piață 

Cum firmele de profil s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie, multe vor veni cu oferte promoționale explozive, greu de refuzat. Cea mai bună metodă este să ceri oferte de prețuri din partea mai multor producători. După ce te-ai decis ce produse vrei să achiziționezi, cere inclusive detalii specific, astfel să nu ajungi în situația să primești informații generale și un preț la fel de general, iar când vei dori să procesezi o comandă clară și fermă să constați că prețurile sunt altele.

Fii atent la atitudinea ”vânzătorului”

Deși nu pare important, atitudinea ”vânzătorului” este foarte importantă. Acesta trebuie să-ți spună la dispoziție informații clare despre calitatea produselor, specificațiile, prețul și mai ales calitatea relaționării cu respectivul producător. În cazul unei situții conflictuale trebuie să știi dacă vei putea soluționa problema pe cale amiabilă sau în instanță.  

Fii atent la producător

După ce ai urmat toți pașii necesari și ai făcut o cercetare de piață corectă, te-ai oprit asupra unui producător de calitate care rezonează cu nevoile tale.  

Ce înseamnă un producător de calitate?

*Înseamnă angajați de calitate și profesioniști. Aceștia sunt promți, amabili, îți răspund la toate solicitările într-un timp scurt și îți oferă consultanță pe orice problemă.

*Înseamnă o imagine de calitate. Trăim în epoca online-ului în care orice informație este la un click distanță. Facebook poate fi un motor de căutare pentru a vedea imaginea producătorului ales. Comentariile, recenziile și etichetările, toate te pot ajuta să obții informațiile dorite. Un producător de calitate investește în imaginea sa, având un brand renumit și puternic financiar și organizațional, astfel încât să dezvolte produse și servicii de calitate. Acesta va pune pe primul loc nevoile clienților săi pentru a-i nu fi afectată imaginea și reputația.

*Înseamnă cifră de afaceri reală. Verifică rezultatele financiare ale companiei cu care te gândești să colaborezi: O firmă care are recenzii bune, experiență în domeniu și rezultate financiare bune, este cea mai în măsură să livreze valoarea pe care o cauți.

Fii atent la detalii

Detaliile fac dirența, iar în cazul de față detaliile sunt cele care te pot scuti de o alegere proastă și costisitoare.

*Deși niciodată nu te-ai gândit, verifică situația financiară a producătorului. O simplă căutare pe Google cu numele producătorului și vei afla care este cifra de afaceri și câți angajați are. Ai putea avea surpriza să constați că firma este în insolvență sau mai grav, nici măcar să nu existe.

*Verifică certificările și calificările producătorului.

*Verifică furnizorii cu care colaborează

*Caută sau cere fotografii cu mașinile care transportă marfa. Există posibilitatea să ai mari surprize și să ajungi la concluzia că produsele comandate să nu ajungă ”întregi” la destinație.

*Fugi de prețurile prea mici!

Clientul mereu caută să fie ”mult, bun și ieftin”. Epoca aceasta a apus de mult, iar în zilele noatre ce este ieftin, nu este mai niciodată bun. Prețul este întotdeauna elementul decisiv în luarea unei decizii, iar acesta trebuie să reflecte calitatea produselor.

”Profită de oferta specială!”, ”Doar azi discount de 50%””, ”Cel mai mic preț de pe piață!”, sunt doar căteva din frazele care ar trebui să îți ridice un semn de întrebare. În industria tâmplăriei termoizolante, calitatea si durabilitatea produselor nu pot fi oferite la cel mai mic preț de pe piață sau cu discount de 50%.

*Cere garanție la produse

O firmă serioasă îți va putea oferi întotdeauna o garanție a tâmplăriei de minim 5 ani. În schimb o firmă nouă pe piață, cu o cifră de afaceri îndoielnică și fără o bază de clienți reali, îți oferă o garanție de 30 de ani a tâmplăriei, este foarte posibil să fie o promisiune deșartă. Fiți atenți și la firmele care nu pun accent pe garanție sau ”uită” să vă ofere asupra acestui aspect.

În final decizia îți aparține. Informează-te și așa vei scuti timp pierdut și pagube materiale.

Dacă ești în căutare de ferestre, uși de intrare, uși de balcon, rolete sau alte accesorii pentru locuința ta și îți dorești CALITATE și SERIOZITATE, te invităm la sediul PANORAMA FERESTRE din Bacău sau ne contactezi telefonic la numărul de telefon +40 753 919 999 / +40 741 157 399.

Ne găsești și pe Facebook:  Panorama Ferestre.

Tags: , , , , , ,